LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Hellum FRI Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Hellum FRI er en samlet institution, der indbefatter Hellum Friskole, SFO’en Friheden, børnehaven HellumHejHuset og Hellum Juniorklub. Hellum FRI drives efter fire nøgleværdier; Tryghed, Faglighed, Sundhed og Kreativitet og tingene er sat sammen, så børnene hele tiden udvikler sig efter deres aktuelle behov og muligheder. Fagligheden er i højsædet, og skolen afholder ugentlige Kirkeløb, i tidsrum ud over de sædvanlige idrætstimer. Skolens beliggenhed tæt på åbne marker og Madum Sø bliver udnyttet til, at eleverne kommer ud i naturen og skolen har sin helt egen skov, Skoleskoven, hvor en del af undervisningen finder sted.

Morgensamlinger med sang, hygge og forskellige indslag afholdes flere gange om ugen. Derudover bliver personalet brugt på tværs af institutionerne, og skolen har en fast adoptionsordning, som indebærer at en gammel elev tager sig af en ny elev.

Hjemmeside: www.hellumfriskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Skørpingvej 78
9520 Skørping
DENMARK
Telefon:
+45 98 33 66 77
E-mail:
hellumfriskole@live.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.