LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Heilesen & Mygind Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Hanne Mygind Heilesen og Lars Mygind står bag virksomheden Heilesen & Mygind som har klinik i Hellerup og som tilbyder coaching, kurser og foredrag indenfor områder som Peak States og tanketerapi. Peak States terapi har grundlæggende den idè, at vejen til ekstraordinær livskvalitet og velvære er at fjerne konkrete traumer der opstår før fødslen.

Skolen har en 2 dages grunduddannelse hvor man lærer både tankefeltterapi og emotionel frihedstænkning, efterfulgt af en 6 dages overbygning for dem der måtte ønske det. I tankefeltterapi kombineres samtaleterapi med stimulering af bestemte meridianpunkter og metoden er simpel og overraskende effektiv.

Hjemmeside: www.mygind.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Skovbrynet 1
9850 Hirtshals
DENMARK
Telefon:
+45 70 27 82 88
E-mail:
lars@mygind.info

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.