LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Heidilykholt.dk Medicin & Behandling (Kultur og undervisning)

Heidi Lykholt er certificeret terapeut i Kranio Sakral-terapi, Zoneterapi og Reiki Healing. Med sin brede uddannelsesbaggrund, viden og erfaring inden for velvære, kan hun hjælpe mennesker, der lider af forskellige fysiske og psykiske problemer, f.eks. migræne, piskesmæld og depression.

Heidis behandling er en blanding af flere forskellige terapier. Mens klienten slapper fuldstændig af, eller tager en lur, forsøger hun at fjerne spændinger og smerter. Med ultra-blid og omsorgsfuld massage, løsner og genopretter hun balancen i samarbejde med kroppen. Derudover ydes omhyggelig rådgivning ift. småbørn og hun har siden 2004 været frivillig rådgiver inden for emnerne; ifavn, vaccination, blefri og indlagte småbørn.

Hjemmeside: www.heidilykholt.dk

Andre projekter i Medicin & Behandling

Læs mere

Adresse:
Løvstikkevej 22
9000 Aalborg
DENMARK
Telefon:
+45 20 66 00 05
E-mail:
til@heidilykholt.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Medicin & Behandling

Merkur arbejder for størst mulig åndsfrihed i medicin og behandling, herunder muligheden for selv at vælge behandlingsform. Derfor lånefinansierer vi sagligt velfunderet alternativ behandling, antroposofisk behandling/medicin og uddannelsessteder og foreninger, der arbejder for at fremme en helhedsorienteret behandling af mennesker.