LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

HANSEN Kitchen (Tokrone ApS) Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

HANSEN Kitchen ApS skaber møbler i massivt træ - fra yderst til inderst. Det gør de for at lave ærlige produkter, hvor det er tydeligt af hvad og hvordan, de er skabt. Ud fra funktionalitet, enkelthed, skønhed og bæredygtighed vil de skabe produkter af høj sanselig kvalitet, der giver glæde og bidrager til livskvaliteten. HANSEN Kitchen ApS fremstiller med danske håndværkere alle deres produkter i Danmark ud fra en værdi om nærhed blandt samarbejdspartnere. Al træ indkøbes fra bæredygtig skovdrift, og virksomheden kan tilbyde Danmarks eneste fuldt fsc-certificerede køkken. HANSEN Kitchen ApS arbejder løbende på at blive mere bæredygtige socialt, kulturelt, økonomisk, ressource- samt miljømæssigt. Og derfor er ’bæredygtighed’ med fra tegnebrættet til, produktet er færdigt og skal sælges.

Hjemmeside: www.hansenkitchen.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Broager 9
4652 Hårlev
DENMARK
Telefon:
33111991
E-mail:
info@hansenkitchen.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.