LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Hanegal A/S Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Hanegal er en virksomhed, der producerer økologiske kødprodukter. Virksomheden, som har hjemsted i Silkeborg, ejes og drives af ægteparret Fie Graugaard og Ulrich Kern-Hansen. Fie er uddannet økologisk landmand. Ulrich er uddannet ferskvandsbiolog med økologi som speciale.

Målsætningen er at producere produkter med den bedst mulige spisekvalitet. Hanegals sortiment består af pålæg og pølser, som fås i mange butikker landet over. Og fjerkræ, fisk, færdigretter, hakket kød og medister fra Hanegal vil også kunne findes i mange af de butikker, som generelt har meget økologi.

Hanegal går meget om i dyrevelfærd og sikrer gennem økologisk opdræt gode vilkår for dyrene. Hanegal bruger heller ingen tilsætningsstoffer eller kunstige smagsstoffer i deres produkter, da de mener, at når man kan lave kvalitetsprodukter uden, så må det være vejen frem. På den baggrund ønsker Hanegal også fuld gennemsigtighed i produktionen, så forbrugeren ved, hvad det er, han/hun putter i munden.

Hjemmeside: www.hanegal.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Resenbrovej 29
8600 Silkeborg
DENMARK
Telefon:
+45 86 85 36 72
E-mail:
hanegal@hanegal.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.