LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Halmøhus Sociale institutioner og fællesskaber (Mennesker imellem)

som en helt ny form for afsoningsinstitution i Danmark.

Halmøhus ønsker at sikre en konstruktiv afsoning, forebygge tilbagefald hos den kriminelle og ikke mindst forebygge den negative sociale arv.

Filosofien i Halmøhus er, at vejen til en kriminalitetsfri tilværelse går via et dybt personligt arbejde på det fysiske, psykiske og følelsesmæssige plan. Ansvarliggørelse er derfor et omdrejningspunkt i al afsoning i Halmøhus. Afsoneren skal lære de kompetencer der kræves for at håndtere et almindeligt familieliv, fri for kriminalitet. Afsoneren skal derfor være ansvarlig i forhold til sig selv, sin straf, for sin familie og for at samarbejde med kommunen.

Hjemmeside: www.halmoehus.dk

Andre projekter i Sociale institutioner og fællesskaber

Læs mere

Adresse:
Cort Adelers Gade 2 2 tv
1053 København K
DENMARK
Telefon:
40 40 11 47
E-mail:
ingehalmoe@halmoehus.dk, info@halmoehus.dk

Hjemmeside

Mennesker imellem
Sociale institutioner og fællesskaber

Merkur arbejder for, at alle mennesker behandles ligeværdigt. Det skal være muligt at bo og arbejde på værdig vis, også hvis man har specielle behov. Derfor lånefinansierer vi opholdssteder for socialt belastede børn og unge, botilbud og dagtilbud for voksne, specialskoler, familiepleje og sociale foreninger, økosamfund, bofællesskaber og sociale fællesskaber.