LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Gulhave v/ Anne Thomas Kultur (Kultur og undervisning)

Gulhave er en labyrintpark beliggende på Bornholm. Parken blev anlagt i 1960 og har siden været udflugtsmål for både familier, selskaber og lejrskoler. Idéen med Gulhave er at skabe en eventyrlig have, hvor familier kan læne sig tilbage og mærke hinanden ved at lege sammen. Netop det er labyrinter så gode til med deres mystik og skønhed.

Gulhavelabyrinterne ligger i et naturområde med sjældne blomster, insekter, fugle og padder. Anne Thomas, der driver Gulhave, har lagt en biodiversitets-strategi, som har til formål at sørge for at stedet får så mange som muligt af egnens oprindelige arter.

Hjemmeside: www.gulhave.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Gulbakkevejen 6
3720 Aakirkeby
DENMARK
Telefon:
53 80 70 98
E-mail:
anne@gulhave.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.