LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Guldbæk Friskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Guldbæk Friskole er en kombineret skole, børnehave og vuggestue beliggende i Guldbæk 3 km. syd for Svenstrup. Skoledelen tilbyder undervisning fra 0. til 7. klasse og drager nytte af den fordel, der ligger i en lille skole med en lav klassekvotient. Der er stor medindflydelse og medansvar for egen læring, og skolen søger at skabe helhed og sammenhæng mellem fagene gennem tværfaglig temaundervisning.

Guldbæk Friskole har eksisteret siden 1959 og bygger på de grundtvig-koldske skoletanker. En engageret og aktiv forældrekreds har været karakteristisk for skolen i alle dens leveår, lige som et tæt samarbejde mellem skole og hjem er et nøglepunkt for skolen.

Hjemmeside: www.guldbaek-friskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Øster Hornumvej 60
9230 Svenstrup J
DENMARK
Telefon:
98 38 52 33
E-mail:
guldfri@guldbaek-friskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.