LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Groome Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Groome er en konsulentvirksomhed, som i mere end 10 år har udviklet og tilrettelagt udviklingsforløb, temadage, workshops, etc. for medarbejdere og ledere i private og offentlige virksomheder. Med individuel coaching, uddannelse og praktisk træning udvikler og nyttiggør Groome de personlige ressourcer, som er til stede i virksomheden. Groome arbejder på at skabe nyt fundament for et nutidigt arbejdsflow, en positiv samarbejdskultur, en større ansvarlighed og en højere effektivitet. Som sparringspartner til ledelsen kan Groome bidrage med erfaringer fra andre virksomheder og miljøer og inspirere til, hvordan ledelsens strategier og beslutninger kan kommunikeres ud i organisationen og implementeres mest effektivt.

Hjemmeside: www.groome.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Hjarsbækvej 34
8680 Ry
DENMARK
Telefon:
23 93 93 94
E-mail:
henrik@groome.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.