LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Greenbyte ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Greenbyte ApS (tidligere MillWatcher ApS) ligger i Horsens og ejes og drives af datalogen Ulrik Nejsum Madsen.Greenbyte har en række grønne softwareløsninger ingen for overvågning af vindmøller og overvågning af energiforbrug. Derudover har Greenbyte et planlægningsværktøj til intern planlægning i blandt andet daginstitutioner. Alle virksomhedens produkter er webbaserede, så kunderne kan logge ind i deres program uanset hvor i verden, de befinder sig.

Udover standardprodukterne tilbyder Greenbyte også konsulentydelser, hvis man har brug for hjælp til programmeringsopgaver eller nye softwareløsninger.

Hjemmeside: www.greenbyte.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Chr. M. Østergaards Vej 4
8700 Horsens
DENMARK
Telefon:
+45 70 27 70 47
E-mail:
info@greenbyte.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.