LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Grødhøjhus Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Grødhøjhus I/S er et økologisk landbrug på ca. 100 hektar. Gården ejes og drives af Mogens og Preben Drastrup. Gården blev omlagt til økologisk drift den 1. april 2006, med produktion af ca. 3000 slagtesvin årligt, samt en lille produktion af kartofler. Grisene bliver født på friland, og går der sammen med soen til de vejer ca. 20 kg. Herefter vokser de op i stalde med adgang til udeareal samt halm og grovfoder. Det giver mulighed for naturlig adfærd og muskeludvikling. På denne måde opdrættes sunde dyr med velsmagende kød.

Hjemmeside: www.halkaeraadal.dk/groedhoejhus.aspx

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Hvalpsundvej 18
9240 Nibe
DENMARK
Telefon:
22195784
E-mail:
halkaer@halkaer.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.