LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Gram Slot Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Gram Slot er en unik og meget alsidig virksomhed under stadig udvikling. Virksomheden består af hotel, slotskøkken og ferielejligheder og af et stort, økologisk landbrug. Gram Slot er samtidig en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur.

Visionen på Gram Slot er at være samlingspunkt og dynamo – for både erhvervslivet og kulturen i Syd- og Sønderjylland. Med omlægningen af Gram og Nybøl Godsers 440 hektar agerjord til et moderne økologisk landbrug som det første skridt, sættes der fokus på dyrevelfærd og åbenhed – og de viser, at der også er økonomisk bæredygtighed i at drive landbrug med respekt for naturen.

Hjemmeside: www.gramslot.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Slotsvej 54
6510 Gram
DENMARK
Telefon:
+45 74 82 00 40
E-mail:
booking@gramslot.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.