LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Goodale Communications Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Siden 1987 har Goodale Communications forsynet det bornholmske erhvervsliv – og senere resten af Danmark – med oversættelser udført af indfødte oversættere bosiddende i Danmark og i udlandet.

Ved hele tiden at holde sig ajour med udviklingen indenfor IT-sektoren er de i stand til at levere hurtige, effektive oversættelser og tekstbehandling.

Da Goodale Communications er baseret på et netværk af freelance oversættere i Danmark og udlandet, er de også konkurrencedygtige i forhold til afleveringsfrister og priser og kan tilbyde en fleksibilitet, som ofte er af afgørende betydning for kunderne i den sidste pressede fase af opgaver – alt fra trykte materialer til udgivelse af rapporter, m.m.

Hjemmeside: www.goodale.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Bølshavnvej 8
3740 Svaneke
DENMARK
Telefon:
+45 56 49 66 44
E-mail:
mail@goodale.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.