LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Godthåb Mølle Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Godthåb Mølle beliggende i Nordvestsjælland, er et center for friluftsliv og håndværk. Stedet danner rammen om aktiviteter med det enkle friluftsliv,- et liv i naturen med så enkle midler som muligt. Til Godthåb Mølle er der knyttet en række af kvalificerede og uddannede vejledere inden for alle friluftslivets områder. Fremstillingen af friluftsgrej bygger på størst mulig brug af naturmaterialer.

I begyndelsen drejede det sig om kanoer, kajakker, ski mv. til personligt brug men senere blev det til større ting til brug for friluftslivet såsom sheltere og andet i rundtømmer. Godthåb-shelteret er lavet således, at ALLE med lyst til shelterbygning selv kan bygge det.

Hjemmeside: www.heltude.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Bakkedraget 10
4450 Jyderup
DENMARK
Telefon:
+45 59 26 24 04
E-mail:
steffen@heltude.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.