LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Gludsted Friskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Gludsted Friskole ligger i den lille by Gludsted nær Silkeborg. På skolen er der ét spor med klassetrin fra 0.-8. klasse. Derudover er der børnehave og SFO på skolen. Gludsted Friskole lægger vægt på, at eleverne har en tryg hverdag, hvor de får de bedste muligheder for at tilegne sig viden og færdigheder - alt efter den enkelte elevs evner og anlæg. Eleverne skal kunne udnytte deres fantasi og kreativitet, og derfor planlægges undervisningen efter idéen om menneskets forskellige intelligenser. Skolen arbejder med projektorienteret og tværfaglig undervisning og der er et særligt fokus på bevægelse og sundhed. Eleverne trænes desuden i forståelse og respekt for andre gennem undervisning i konfliktløsning og ikke-voldelig kommunikation.

Hjemmeside: www.gludstedfriskole.skoleporten.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Smedebækvej 30
7361 Ejstrupholm
DENMARK
Telefon:
75 77 52 84
E-mail:
Lone@gludstedfriskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.