LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Genbyg.dk A/S Bæredygtigt Byggeri & Energi (Økologi og miljø)

Genbyg er en tømmerhandel, der forhandler både nye og brugte byggematerialer. Genbyg har et mål om at være dynamo inden for salg og udbredelse af især brugte byggematerialer samt nye miljøvenlige produkter.

Da Genbyg.dk introducerede genbrugskonceptet for over 10 år siden var det uden '.dk'. Virksomheden begyndte som en baggårdsvirksomhed på Nørrebro og troede på at de både kunne skabe en god arbejdsplads og være med til at bevare nogen af de byggematerialer velfærdsbølgen efterlod i sit kølvand.

Nu er Genbyg en progressiv virksomhed med et unikt koncept, der gør fuld brug af informationssamfundets muligheder. De tør godt søge nye veje og de ved at tingene skal ses i et større perspektiv end den hurtige profit og den sikre forretning. Virksomheden består stadig af entusiastiske ildsjæle med en holdning til den verden vi er en del af og de ved at det man gør betyder noget.

Hjemmeside: www.genbyg.dk

Andre projekter i Bæredygtigt Byggeri & Energi

Læs mere

Adresse:
Amager Landevej 185
2770 Kastrup
DENMARK
Telefon:
38 19 24 66
E-mail:
genbyg@genbyg.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtigt Byggeri & Energi

Merkur arbejder for at fremme et byggeri og energiforbrug, der tager hensyn til miljøet og klimaet, og som giver huse, der er sunde at bo i. Derfor lånefinansierer vi solceller, vindmøller, bæredygtige byggevirksomheder, genanvendelse af byggematerialer og arkitekter, rådgivere og foreninger, som arbejder for et økologisk og bæredygtigt byggeri og en vedvarende energiproduktion.