LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Gartneriet Rødmose Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Gartneriet Rødmose er et lille, alsidigt biodynamisk gartneri, med væksthus- og frilandsgrøntsager og et mindre husdyrhold (ammekøer, får, geder, heste). Produktionen af friske grøntsager består af alt lige fra radiser og salat om foråret, over tomat, peber, m.m. om sommeren, til grønkål, porrer, osv. om vinteren. Gartneriets grøntsager (suppleret med indkøbt frugt og grønt) sælges direkte til kunderne fra torvebod, to gange om ugen i Vejle området. Desuden er der et begrænset engros-salg, og 'abonnements'-ordning.

Hjemmeside: www.roedmose.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Rødmosevej 131
6052 Viuf
DENMARK
Telefon:
51 24 22 07
E-mail:
em@roedmose.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.