LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Friis-Holm Chokolade A/S Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Målet for Friis-Holm Chokolade er at fremstille chokolade, der sætter Danmark på verdenskortet. Grundfilosofien baserer sig på en ambition om at være anerkendt af verdenseliten inden for chokoladebranchen, samt en ambition om at producere bæredygtigt i både økonomisk, social og miljømæssig forstand. Friis-Holm er fremtidens chokolade, der kan og skal måles på smag og bæredygtighed. Det er derfor målet, at chokoladen er bedst i verden og bedst for verden.

Chokoladen er baseret på bønner fra bønder, der betales så godt, at det gør en forskel i en transparent og ligeværdig leverandørkæde. På den måde tages det sociale ansvar alvorligt, og det er en naturlig del af virksomhedens strategi og værdigrundlag. Der er fuld kontrol over hele værdikæden og dermed kontrolleres hele produktionsprocessen, så virksomheden kan være værdiskabende for både bønder, forbrugere og Danmark.

Friis-Holm Chokolade vil gennem formidling, handling og produkt være ambassadører for en ny måde at føre samhandel med udviklingslande.

Hjemmeside: www.friis-holm.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Kattingevej 8
4000 Roskilde
DENMARK
Telefon:
28 14 03 00
E-mail:
mikkel@friis-holm.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.