LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Forvandlende Fortællinger IVS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Forvandlende Fortællinger specialiserer sig i storytelling i et udviklings- og formidlingsperspektiv, og ruster mennesker og organisationer til at skabe forståelse og forandring gennem deres egne historier.

Jonatan Fjord og Hakon Ask Jensen startede virksomheden i 2013 ud fra idéen om, at mennesker kan møde hinanden på tværs af alle slags skel, når de deler noget af sig selv. Tilgangen bunder i en tro på det enkelte menneskes potentiale til at træde ud over egne grænser og ind i en forståelse af en større og mere fællesskabsorienteret verden, båret af nysgerrighed, respekt og ligeværd.

I dag består virksomheden af konsulenter og kreative folk, som tilbyder løsninger til ngo’er, patientforeninger og virksomheder, som ønsker at udvikle sig mangfoldigt og nysgerrigt. De sætter rammen for, at mennesker kan mødes og lytte til hinanden - også de laveste stemmer i samfundet.

Hjemmeside: www.forvandlende.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Krausesvej 3
2100 København Ø
DENMARK
Telefon:
27833997
E-mail:
kontakt@forvandlende.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.