LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Fornyet Energi ApS Bæredygtigt Byggeri & Energi (Økologi og miljø)

Det er Fornyet Energis hverdag at rykke ud og hjælpe byggeprojekter på vej i en økologisk og bæredygtig retning. Fornyet Energi hjælper med arkitekt- og konsulentbistand, planlægning og projektering, men udfører også gerne praktisk byggeri enten med deres egne dygtige murere, eller gennem gode samarbejdspartnere. Det er Fornyet Energis motto at holde det gode håndværk i live. Økologisk forsvarligt byggeri er Fornyet Energis grundlag.

Fornyet Energis ovnsættere bygger masseovne, pejse, raketovne og andre ildsteder med ren forbrænding. Virksomheden har egen produktion og salg af dele til masseovne, raketovne, Rumford pejse, pizzaovne og murede komfurer, samt forskellige typer af komposttoiletter, bøger om økologisk byggeri m.v.

På billedet ses en rund masseovn med muret trappe. Flemming Abrahamsson med glade bygherrer.

Hjemmeside: www.fornyetenergi.dk

Andre projekter i Bæredygtigt Byggeri & Energi

Læs mere

Adresse:
Øbrovej 9
4295 Stenlille
DENMARK
Telefon:
57 80 45 22
E-mail:
fornyetenergi@fornyetenergi.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtigt Byggeri & Energi

Merkur arbejder for at fremme et byggeri og energiforbrug, der tager hensyn til miljøet og klimaet, og som giver huse, der er sunde at bo i. Derfor lånefinansierer vi solceller, vindmøller, bæredygtige byggevirksomheder, genanvendelse af byggematerialer og arkitekter, rådgivere og foreninger, som arbejder for et økologisk og bæredygtigt byggeri og en vedvarende energiproduktion.