LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Foreningen Tybjerghus Sociale institutioner og fællesskaber (Mennesker imellem)

Foreningen Tybjerghus er en gammel brugs beliggende i Tybjerglille Bakker i Herlufmagle, der er blevet forvandlet til en mindre dagligvarebutik drevet af udviklingshæmmede borgere fra "Bo- og naboskabet Suså Holmegaard". Herudover har foreningen indrettet en kultur og borgercafè i huset til glæde for alle.

Foreningen har til formål at igangsætte, understøtte eller på anden vis fremme og danne rammer for kulturelle og sociale aktiviteter, som gør Tybjerglille Bakker og omegn til et attraktivt sted at bo, arbejde og leve.

Hjemmeside: www.tybjerghus.dk

Andre projekter i Sociale institutioner og fællesskaber

Læs mere

Adresse:
Plantagevej 4
4160 Herlufmagle
DENMARK
Telefon:
+45 57 64 21 13
E-mail:
tina.tybjerg@gmail.com

Hjemmeside

Mennesker imellem
Sociale institutioner og fællesskaber

Merkur arbejder for, at alle mennesker behandles ligeværdigt. Det skal være muligt at bo og arbejde på værdig vis, også hvis man har specielle behov. Derfor lånefinansierer vi opholdssteder for socialt belastede børn og unge, botilbud og dagtilbud for voksne, specialskoler, familiepleje og sociale foreninger, økosamfund, bofællesskaber og sociale fællesskaber.