LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Foreningen Nepcon Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

NEPCon står for Nature, Ecology, and People Consult. Som navnet indikerer, er NEPCon en non-profit rådgivende virksomhed, der arbejder med bæredygtig udnyttelse af naturressourcer i et globalt perspektiv. NEPCons mål er at bidrage til en bæredygtig udnyttelse af naturressourcer verden over, enten ved at arbejde for certificering af skove (FSC) eller gennemførelse af projekter i Østeuropa og Asien.

NEPCons kerneydelse består af professionelle serviceydelser relateret til certificering af skovejendomme, træindustrier og handelsvirksomheder. På grundlag af NEPCons ekspertise inden for certificering tilbyder virksomheden også undervisning, kurser og informationsdage.

Hjemmeside: www.nepcon.net

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Søren Frichs Vej 38 K 1
8230 Åbyhøj
DENMARK
Telefon:
+45 86 18 08 66
E-mail:
info@nepcon.net

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.