LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Foreningen Efterskolen EPOS Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

På Efterskolen Epos foregår undervisningen gennem leg og spil. Epos åbnede i august 2015, og skolen ligger på Als i Sønderjylland i et grønt område tæt på strand og skov. På Efterskolen Epos er rollespil, simulationer og fortællinger en central del af undervisningen. Læringsfilosofien bygger på, at det er i orden at lave fejl, og at man lærer ved at prøve sig frem. På skolen studerer eleverne fokuseret om formiddagen og laver spilbaserede temaforløb om eftermiddagen, hvor deres viden kommer i spil i praksis. Skolen har fokus på rollespil, cosplay, skuespil, taktiske spil, litteratur, og muligheden for at prøve sig selv af i nye roller.

Hjemmeside: www.efterskolen-epos.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Færgevej 5
6440 Augustenborg
DENMARK
Telefon:
50 30 41 81
E-mail:
kontor@efterskolen-epos.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.