LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

For Shiatsu Medicin & Behandling (Kultur og undervisning)

For Shiatsu beliggende i København, blev grundlagt i 1997 af Jeremy Halpin og Graeme Docherty som det første uddannelsessted for professionelle Shiatsu terapeuter i Danmark.

Shiatsu Skolen har en 2 årige uddannelse hvor kompetente Shiatsu terapeuter uddannes, der er i stand til at stille en præcis orientalsk diagnose som baggrund for korrekt behandling og rådgivning.

Shiatsu er en kropsterapi, der stammer fra traditionel kinesisk lægekunst, og som har fået sin nuværende form i Japan. I modsætning til traditionel vestlig massage, er Shiatsu ikke kun baseret på kendskab til anatomi. Ligeså vigtig er en grundlæggende forståelse for ki-energiens anatomi som er den levende energi, der giver liv til kroppens fysiske funktioner og struktur.

Hjemmeside: www.centerforshiatsu.com

Andre projekter i Medicin & Behandling

Læs mere

Adresse:
Havnegade 43 stth
1058 København K
DENMARK
Telefon:
+45 20464379
E-mail:
graeme@docherty.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Medicin & Behandling

Merkur arbejder for størst mulig åndsfrihed i medicin og behandling, herunder muligheden for selv at vælge behandlingsform. Derfor lånefinansierer vi sagligt velfunderet alternativ behandling, antroposofisk behandling/medicin og uddannelsessteder og foreninger, der arbejder for at fremme en helhedsorienteret behandling af mennesker.