LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Fonden Ulvsborg Historisk Værksted Kultur (Kultur og undervisning)

Ulvsborg Historisk Værksted beliggende i Asnæs, er et oplevelsescenter, der prøver at rekonstruere og levendegøre brydningstiden i Danmark mellem vikingetid og middelalder.

Ulvsborgens enkelte elementer bliver rekonstrueret på baggrund af udgravninger og historiske kilder fra flere forskellige steder indenfor Danmarks middelalderlige grænser, som i perioder omfattede store dele af det nuværende Nordtyskland og Sydsverige.

På Ulvsborgen vises forskellige facetter af 1100-tallets Danmark og livet på landet i en tid, der var præget af store kulturelle og samfundsmæssige omvæltninger.

I en slags rollespilsagtig levendegørelse kommer historiske og arkæologiske kilder til orde.

Hjemmeside: www.ulvsborg.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Toftholmvej 66
4550 Asnæs
DENMARK
Telefon:
+45 77 34 12 01
E-mail:
ulvsborg@ulvsborg.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.