LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Fonden Højskolen Elverhøj Sociale institutioner og fællesskaber (Mennesker imellem)

Højskolen Elverhøj ligger i byen Klippinge på Stevns. Stedet er et bo- og udviklingssted for unge voksne, med svage sociale kompetencer, særlige sociale problemstillinger, skrøbelige personligheder, sent udviklet eller psykiske handicaps.

Fælles er der tale om unge, der har brug for at lære at strukturere dagligdagen - bl.a. med hensyn til økonomi, hygiejne, ernæring, passe skole/ arbejde m.m. På stedet arbejders der målrettet mod at beboerne skal kunne klare så meget som muligt og evt. kunne bo selv.

Stedet tilbyder hjemlig hygge og trygge rammer, samt støtte og vejledning. Alle inddrages i det praktiske hverdagsliv og alle har beskæftigelse udenfor huset.

Hjemmeside: www.elverhoej.dk

Andre projekter i Sociale institutioner og fællesskaber

Læs mere

Adresse:
Gammel Køgevej 1
4672 Klippinge
DENMARK
Telefon:
+45 56 57 87 54
E-mail:
elverhoj@mail.dk

Hjemmeside

Mennesker imellem
Sociale institutioner og fællesskaber

Merkur arbejder for, at alle mennesker behandles ligeværdigt. Det skal være muligt at bo og arbejde på værdig vis, også hvis man har specielle behov. Derfor lånefinansierer vi opholdssteder for socialt belastede børn og unge, botilbud og dagtilbud for voksne, specialskoler, familiepleje og sociale foreninger, økosamfund, bofællesskaber og sociale fællesskaber.