LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Fonden Grennessminde Birkerød Sociale institutioner og fællesskaber (Mennesker imellem)

Grennessminde Birkerød (GMB) tilbyder specialundervisning og dagbehandling samt STU (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse) for i alt 40 børn og unge i alderen 8-25 år. Skolen er beliggende i en skøn natur med marker, skov og søer.

Skolen har mere end 30 års erfaring i arbejdet med børn og unge med diagnoser som ADHD, autismespektrumforstyrrelser, hjerneskader, socio-emotionelle forstyrrelser samt sent udviklede børn og unge som kan have en mangelfuld intellektuel udvikling.

Der er struktureret og målrettet guidning af den enkelte elev for at støtte og hjælpe ham/hende med at udvikle egne ressourcer og deltage ligeværdigt i fællesskabet, ud fra en holdning om, at alle er gode til noget.

GMB drives af en selvejende fond med almennyttigt sigte, i bestyrelsen sidder fem personer. Den daglige drift varetages af forstander og souschef, og skolen har cirka 20 ansatte.

Hjemmeside: www.grennesminde.dk

Andre projekter i Sociale institutioner og fællesskaber

Læs mere

Adresse:
Tornevangsvej 97
3460 Birkerød
DENMARK
Telefon:
+45 45 82 95 15
E-mail:
grennessminde@grennessminde.dk

Hjemmeside

Mennesker imellem
Sociale institutioner og fællesskaber

Merkur arbejder for, at alle mennesker behandles ligeværdigt. Det skal være muligt at bo og arbejde på værdig vis, også hvis man har specielle behov. Derfor lånefinansierer vi opholdssteder for socialt belastede børn og unge, botilbud og dagtilbud for voksne, specialskoler, familiepleje og sociale foreninger, økosamfund, bofællesskaber og sociale fællesskaber.