LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Fonden Gotvedinstituttet Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Fonden Gotvedinstituttet driver Gotvedskolen beliggende på Frederiksberg, som er et selvejende gymnastikinstitut med hold og kurser for voksne samt en SU-berettiget uddannelsesinstitution.

Gotvedgymnastik er for livsnydere der vægter kvalitet i bevægelsen og sammenhængen mellem musik og bevægelse. Underviserne vælger musikken med omhu, så den støtter de forskellige bevægelser og giver variation i stemning og energi.

Med Gotvedgymnastik i kroppen oplever man ro, velvære og styrke. En tilstand som bedrer immunforsvaret og forebygger stress. De metoder der bliver anvendt på Gotvedskolen, inspireres af tidens trends og forandringer, men skolen fastholder Helle Gotveds gymnastikpædagogiske værdier om det naturlige bevægelsesmønster.

Hjemmeside: www.gotvedskolen.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Vodroffsvej 51
1900 Frederiksberg C
DENMARK
Telefon:
+45 35 35 20 19
E-mail:
kontor@gotvedskolen.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.