LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Fonden Ballonparken Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Fonden Ballonparken har til formål at eje, udleje og administrere den såkaldte Ballonpark i København.

Ballonparken er den ældste bebyggelse på Islands Brygge i København. Den opstod i sommeren 1872, hvor Hærens artilleriafdeling her opstillede en teltlejr. Ti år senere kom de første af de nuværende barakker – de lave røde træhuse, som har Amager Fælled som baghave. Barakkerne har gennem tiden haft mange funktioner. De har bl.a. huset tyske flygtninge i forbindelse med anden Verdenskrig og er senere blevet brugt som nødkollegium for mandlige provinsstuderende.

I dag er Ballonparken et alternativt boligområde med et socialt sigte og en socialt bredt sammensat beboergruppe. Alle beslutninger tages på demokratisk vis, man deles om én elmåler og tager bad i fællesbadet.

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Skindergade 23 4
1159 København K
DENMARK
E-mail:
kristoffd@gmail.com

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.