LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Fond Grantoftegaard Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Grantoftegaard har beliggenhed i Ballerup og bliver brugt af Ballerup kommune til at løse opgaver indenfor beskæftigelse, uddannelse og miljøvenlig naturpleje.

Landbruget på Grantoftegaard er økologisk, og naturplejen foregår ved afgræsning med får og kvæg. Det storbynære landbrug er samtidig basis for besøgsvirksomhed med åbne stalde, tilgængelige folde, aktive rundvisninger og sæsonbetonede arrangementer.

Ballerup kommune stiftede i 2001 ”Fonden Grantoftegaard”, som på almindelige markedsvilkår fortsætter udviklingen af moderne økologisk landbrugsproduktion. Fortsat skal landbruget både danne fundament og ramme om den sociale og uddannelsesmæssige virksomhed.

Hjemmeside: www.grantoftegaard.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Pederstrupvej 69
2750 Ballerup
DENMARK
Telefon:
+45 44 77 37 11
E-mail:
grantoftegaard@grantoftegaard

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.