LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Foldschack og Forchhammer Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Advokaterne Foldschack & Forchhammer er et advokatfirma, der betegner sig selv som et holdningskontor. Hos Foldschack & Forchhammer lægges der vægt på, at man kan stå inde for de sager, der arbejdes med. Det gælder i sager for såvel erhvervsklienter som for privatpersoner.

Grundholdningen er, at samfundet skal kunne rumme alle og det kræver, at der til stadighed arbejdes for anstændighed, tolerance og mangfoldighed. Både lokalt og internationalt. Hensynet til miljøet står også centralt i Foldschack & Forchhammers arbejde. De forsøger at medvirke til at fremme økologi og bæredygtighed i de projekter, som advokatfirmaet engagerer sig i.

Foldschack & Forchhammer tilbyder rådgivning til alle typer erhvervsvirksomheder, ligesom de også repræsenterer privatpersoner inden for visse retsområder, såsom køb og salg af fast ejendom, arbejdsret, selskabsret, lejeret, forsikringsret, erstatningsret, familie- og arveret og gældsrådgivning.

Hjemmeside: www.ecolaw.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Skindergade 23 4.
1159 København K
DENMARK
Telefon:
+45 33 44 55 66
E-mail:
forchhammer@ecolaw.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.