LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Familieinstitutionen Skovvænge Sociale institutioner og fællesskaber (Mennesker imellem)

Familieinstitutionen Skovvænge som har beliggenhed i Rønnede, tilbyder dag- og døgnbehandling til socialt dysfunktionelle familier. Målgruppen er gravide, kvinder med misbrug, børn født med abstinenser, familier med anden etnisk baggrund eller familier eller enlige med børn hvor opholdet bruges til alternativ strafafsoning.

Behandlingen er miljøterapeutisk, og tilpasset den enkelte familie. Gennem individuelle behandlingsforløb arbejder institutionen med den enkelte og familien som helhed. Behandlingen fokuserer på holdnings- og adfærdsmæssige ændringer og der bliver arbejdet målrettet på, at styrke og udvikle forældrekompetencer. Dette gøres for at forbedre barnets/familiens livsvilkår sammen eller hver for sig.

Hjemmeside: www.skovvaenge.dk

Andre projekter i Sociale institutioner og fællesskaber

Læs mere

Adresse:
Dyssevej 61
4683 Rønnede
DENMARK
Telefon:
+45 55 37 18 39
E-mail:
info@skovvaenge.dk

Hjemmeside

Mennesker imellem
Sociale institutioner og fællesskaber

Merkur arbejder for, at alle mennesker behandles ligeværdigt. Det skal være muligt at bo og arbejde på værdig vis, også hvis man har specielle behov. Derfor lånefinansierer vi opholdssteder for socialt belastede børn og unge, botilbud og dagtilbud for voksne, specialskoler, familiepleje og sociale foreninger, økosamfund, bofællesskaber og sociale fællesskaber.