LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Eks-Skolens Trykkeri Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Eks-Skolens Trykkeri er en grafisk virksomhed i centrum af København. Eks-Skolens Trykkeri ApS startede i 1972 på initiativ af kunstneren Bjørn Nørgaard. Trykkeriet blev fra starten organiseret som et kooperativ. Princippet var, at man ikke kan være medejer af trykkeriet uden at arbejde der, og at man ikke kan arbejde der uden at være medejer. Når man forlader trykkeriet, afleverer man atter sin anpart. Ledelsen af trykkeriet udgøres af samtlige medarbejdere, som på medarbejdermøder i fællesskab træffer de overordnede beslutninger.

Trykkeriet lægger i dag vægt på tæt kundekontakt, fleksibilitet og høj kvalitet. Eks-Skolens Trykkeri er miljøcertificerede og må svanemærke deres produkter. Eks-Skolens Trykkeri producerer blandt andet hjemmesider, plakater, flyers, magasiner, fagblade, kataloger, brochurer, bøger. De kan være med hele vejen fra idé til færdig tryksag eller hjemmeside.

Hjemmeside: www.eks-skolens.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Nørrebrogade 5C
2200 København N
DENMARK
Telefon:
+45 35 35 72 76
E-mail:
trykkeri@eks-skolens.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.