LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Egense Friskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Egense Friskole er en privat skole, beliggende i Egense i den gamle Storvorde kommune. På skolen undervises der ud fra et Grundtvig-Koldsk fundament, hvilket betyder, at skolen tager udgangspunkt i det hele menneske, og bruger det enkelte barns forskellige forudsætninger og interesser aktivt.

Skolens formål er at give eleverne almene grundige skolekundskaber og trygge skoleforhold, så børnene i samarbejde med forældrene udvikles til aktive og medlevende samfundsborgere.

Friskolen er en lille skole, hvilket giver barnet overblik og tryghed. Alle kender alle og undervisningen foregår i klasser med lav klassekvotient, hvilket giver læreren god tid til hver enkelt elev. Skolen kan tilbyde undervisning fra børnehaveklassen til og med 7. klasse, og derudover er der også tilhørende SFO samt børnehave.

Hjemmeside: www.egensefriskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Kystvej 52
9280 Storvorde
DENMARK
Telefon:
+45 98 31 18 07
E-mail:
egefrisk@post6.tele.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.