LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Egebak Gregersen NyboNørrevang Aps Kultur (Kultur og undervisning)

Caféen/spillestedet/udstillingsrummet/baren Din Nye Ven ligger i Skt. Peders Stræde i Indre København.

Stedet er hyggeligt, uformelt, lunt og samtidig interessant, i kraft af de mange kulturelle arrangementer, caféen huser. Der er både Den Alternative Musikquiz, digtoplæsninger, ferniseringer for nye udstillinger på udstillingskonceptet Opslagstavlen, Klub Sshhh, der uden sammenligning er Københavns tysteste koncertrække og det månedlige netværksmøde Likemind, for alle dem som gerne vil tale med andre om deres projekter, finde samarbejdspartnere eller bare møde nye, inspirerende mennesker.

Udvalget i baren er bredt, med fokus på både bæredygtighed og den gode smag. Der er økologisk kaffe, varm chokolade og lækre teer til eftermiddagsgæsterne, og friske, bæredygtige drinks og øl fra Thy, Refsvindinge og Ørbæk til de festligere stunder.

Hjemmeside: www.dinnyeven.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Sankt Peders Stræde 34 st.
1453 København K
DENMARK
E-mail:
info@dinnyeven.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.