LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Efterskolen ved Nyborg Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Efterskolen ved Nyborg så dagens lys i 1979, som en fri og uafhængig efterskole tæt ved skov og strand. Efterskolen ligger i gå-afstand fra Nyborg centrum og banegården

Skolens grundlæggende værdier rummes i begreberne fordomsfrihed, kritisk stillingtagen og et positivt livssyn. Endvidere ser skolen det som en afgørende værdi, at eleverne udtrykker sig gennem forskellige kulturelle udtryk og derved får et positivt syn på egne evner og på muligheden for at realisere et godt liv. Efterskolen ved Nyborg underviser i de obligatoriske folkeskolefag, men derudover har eleverne også mulighed for at vælge en række linjefag: Basket, Fodbold, Musik, Kunst, Teater og 10. World Wide.

Hjemmeside: www.evn.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Ringvej 5
5800 Nyborg
DENMARK
Telefon:
+45 65 31 29 20
E-mail:
evn@evn.dk , admin@evn.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.