LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Ecouture ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Ecouture by Lund er en miljøvenlig, dansk designvirksomhed inspireret af den franske haute coutre-idé. Det er design med rod i teatret og en kunstnerisk åre. Tøjet skabes til kvinder med sans for etik, kærlighed til naturlige materialer og hang til glamour. Ecouture skaber både kostumer til teater-, musik- og filmbranchen samt hverdagstøj, der udtrykker en unik stil. Designet kommer først, men det produceres med respekt for mennesker og miljø. På baggrund af arbejdet med sociale- og klimamæssig bæredygtighed vandt ejer og designer, Johanne Helger Lund, i 2012 IVÆKSTprisen som Årets Idealist. Ecouture benytter naturlige tekstilfibre som økologisk bomuld, hør, hamp, silke og uld. Fibre som kan dyrkes miljøvenligt og økologisk. Design, efterbehandling og salg af tøjet foregår i Danmark, mens mærket har systuer i Polen og Bulgarien. Her har de ansatte ordentlige forhold og et godt arbejdsklima.

Hjemmeside: www.ecouture.com

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Fælledvej 16 A
2200 København N
DENMARK
Telefon:
27585730
E-mail:
shop@ecouture.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.