LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

DSI Østerbro International School Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Østerbro International School startede i 2009 og ligger nu i Hellerup. Skolen tilbyder undervisning til internationale børn i alderen 3-18 år efter IB-programmet, som er en uddannelse af højeste kvalitet og giver eleverne faglige såvel som sociale kompetencer. Eleverne modtager undervisning fra dedikerede og velkvalificerede lærere samtidig med, at den enkelte elevs selvtillid og sociale kompetencer understøttes. Læringen foregår i et multikulturelt fællesskab, hvor alle respekterer hinanden uanset nationalitet, religion eller kultur. Skolen arbejder på at skabe og bevare et trygt miljø centreret omkring barnet.

Hjemmeside: www.oeis.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Rygårds Allé 131
2900 Hellerup
DENMARK
Telefon:
70 20 63 68
E-mail:
info@oeis.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.