LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

DSI Rudolf Steiner-Skolen i Århus Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Rudolf Steiner Skolen i Århus er en fri skole med beliggenhed på Strandvejen i Århus. Skolens formål er at bevarer og udvikler børns lyst til at lære - både i skolen og i livet.

Undervisningen er tilrettelagt således, at der tages individuelle hensyn og man søger at forberede eleverne til at leve i et samfund med frihed og folkestyre.

Det er skolens mål - gennem undervisning og kunstnerisk aktivitet - at fremme de specielle evner, der er gemt i ethvert barn. Formidlingen af undervisningsstoffet er derfor formet således, at undervisningen virker personlighedsudviklende. Indholdet tilrettelægges under hensyn til barnets udviklingstrin.

Rudolf Steiner Skolen i Århus har klassetrin der spreder sig fra bh.kl. til 12. klasse. Skolen har også tilknyttet en børnehave samt en fritidsordning for de mindste børn.

Hjemmeside: www.sydskolen.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Strandvejen 102
8000 Aarhus C
DENMARK
Telefon:
+45 86 14 09 00
E-mail:
kontor@sydskolen.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.