LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

DSI R.S.I. i Århus V. Markblomsten Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Markblomsten er en børnehave med beliggenhed i det nordvestlige hjørne af Brabrand.

Markblomsten bygger på Rudolf Steiners pædagogiske grundsyn, hvor det antages, at det lille barn fra 0-7 år lærer ved efterligning og ikke gennem intellektuel forklaring. Barnet tilegner sig sprog ved at lytte og iagttage forældre og omgivelser, og derpå øve sig ihærdigt. På samme måde ser institutionen hvordan børnene lærer ved at indtage alle indtryk i omgivelserne: sprogbrug, bevægelser, værdier og interesser. Børnene er derfor omgivet af voksne, der bestræber sig på at være efterlignelsesværdige i alt, hvad de foretager sig.

I børnehaven deltager børnene i den daglige madlavning, de maler, synger, saver, hamrer mm. og er ude og lege to gang dagligt.

Hjemmeside: www.markblomsten.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Mariedalsvej 16
8220 Brabrand
DENMARK
Telefon:
+45 86 24 44 33
E-mail:
markblomsten@markblomsten.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.