LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

DSI R.S. Børnehuset Babuska Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Børnehuset Babuska er en Rudolf Steiner vuggestue og børnehave beliggende i Skanderborg. Institutionen bor i smukke bygninger og har en dejlig legeplads samt have - omgivelserne er fredelige og tæt på mark og skov.

Det pædagogiske grundlag for Børnehuset Babuska, bygger på de tanker Rudolf Steiner fremlagde om livet og menneskets udvikling. Udgangspunktet for pædagogikken er, at mennesket overordnet udvikler sig trinvis i syvårs perioder. Ifølge Rudolf Steiner lærer børn i de første syv år livet at kende, ved i deres leg at efterligne de voksne. Børn efterligner det, de ser de voksne gøre, og denne medfødte evne kan bruges til opdragelsesformål. Det er handlingen, der tæller. Det er derfor væsentligt, at de voksne i deres handlen og gøren er gode forbilleder for børnene.

Hjemmeside: www.babuska.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Grønnedalsvej 16 A
8660 Skanderborg
DENMARK
Telefon:
+45 86 51 19 83
E-mail:
babuska@babuska.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.