LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

DSI Rødding Højskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Rødding Højskole er en almen højskole. Skolens alsidige fagudbud gør, at man har mulighed for enten at gå i dybden eller i bredden.

På Rødding Højskole udbydes en lang række fag, som man selv kan sammensætte. Man kan vælge enten at gå i dybden inden for et fagområde eller prøve kræfter med forskellige fag. Skolen har fire hovedfag: Design & Innovation, Journalistik & Mellemøsten, Music Lab & Producer samt Politik & Spin. Nogle vælger hovedfag, fordi de ønsker at forberede sig til et kommende studie, andre blot af ren interesse, fordi de ønsker at prøve kræfter med fag, de ikke har haft tidligere. Udover skolens fire hovedfag tilbyder Rødding Højskole også Dansk for udlændinge.

Rødding Højskole tilstræber i sit engagement at gøre eleverne lidenskabeligt optaget af verden. I en fri udveksling af erfaringer, viden og meninger får man redskaber til at håndtere den sammensathed, som er menneskets grundvilkår.

Hjemmeside: www.roedding-hoejskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Flors Allé 1
6630 Rødding
DENMARK
Telefon:
+45 74 84 22 84
E-mail:
kontor@rhskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.