LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

DSI Nilen Privat Skole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Nilen Privatskole har beliggenhed i Højbjerg og blev stiftet i 2006 af en gruppe dansktyrkiske forældre. Skolen er ikke politisk eller religiøst orienteret og er for alle uanset etnicitet eller tro.

Formålet med skolen er, at den skal være et positivt alternativ til folkeskolen.

Skolen søger at skabe et skolemiljø i faste og trygge rammer, hvor skolens ansatte, elever og forældrekreds udviser gensidig respekt og samarbejder om at skabe de bedst mulige betingelser for en god skolegang.

Nilen Privatskole vil styrke elevernes faglige kundskaber, specielt inden for de boglige fag og der lægges ekstra vægt på fagene dansk, engelsk og matematik. Eleverne skal opnå sociale kompetencer, så de kan begå sig i det danske samfund og de skal lære at vise ansvarlighed både over for sig selv og deres omgivelser.

Hjemmeside: www.nilenprivatskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Bjødstrupvej 24
8270 Højbjerg
DENMARK
Telefon:
+45 86 14 14 95
E-mail:
info@nilenprivatskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.