LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

D.S.I. Klejtrup Musikefterskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Klejtrup Musikefterskole blev startet i 1997 af en gruppe lokale ildsjæle og bygger på de grundtvigske skoletraditioner. Musik er omdrejningspunktet, og derfor arbejder skolen på at skabe et varieret og inspirerende musikmiljø for eleverne. Til grund for dette ligger troen på at musik kan skabe et udviklende miljø for kreative og selvstændigt tænkende mennesker.

På Klejtrup Musikefterskole vælger eleverne mellem klassisk og rytmisk hovedfag, og derudover er der en række andre musikalske fag såsom rytmisk træning, kor, bigband mm. Skolen optager hvert år 118 elever, og underviser både 9. og 10. klasse. Skolen tilbyder desuden en prøvefri 10.årgang, der fokuserer på projektorienteret og tværfaglig undervisning.

Hjemmeside: www. klejtrupmusikefterskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Musikbakken 2
9500 Hobro
DENMARK
Telefon:
98546200
E-mail:
info@klejtrupmusikefterskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.