LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

DSI Kegnæs Friskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Som navnet antyder ligger friskolen på den naturskønne halvø Kegnæs i Sønderjylland.

Kegnæs Friskole kalder sig selv for en familieskole, hvor alle yder en indsats, og derved får større tilhørsforhold. Der stilles derfor krav om, at de forældre, hvis børn går på skolen skal engagere sig og være en del af skolen. Kegnæs Friskole bygger således på et forpligtigende fællesskab, hvor tillid, tolerance, medbestemmelse og livsglæde er nøgleord, og hvor ansvarlighed og respekt for egne og fælles beslutninger er grundlæggende. Friskolen tager afsæt i, at det enkelte barn har et aktivt medansvar for eget skoleliv, hvorfor friskole og hjem gensidigt er forpligtede til et tæt og ligeværdigt samarbejde.

Eleverne på friskolen er inddelt i fire aldersintegrerede grupper. Kegnæs Friskole mener nemlig, at denne aldersintegration tilgodeser behovet for, at den enkelte elev arbejder på eget niveau.

Hjemmeside: www.kegnaes-friskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Østerbyvej 11
6470 Sydals
DENMARK
Telefon:
74 40 52 94
E-mail:
thomasbauerkegnaes@gmail.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.