LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

DSI Hvilsom Friskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Hvilsom Friskole er beliggenhed i Himmerland og eksisterer, fordi forældre i og omkring byen ønsker en lille, bæredygtig skole, hvor det enkelte barn og fællesskabet er i fokus, og hvor nærhed, faglighed og kreativitet er omdrejningspunktet i dagligdagen.

For at styrke børnenes fantasi og forestillingsevne bruger skolen naturen og lokalmiljøet som rum og inspiration for anderledes læring. De har blandt andet udeskole for alle klassetrin en gang om måneden.

På skemaet er desuden spændende fag som Udsyn, Psykologi, Drama og Fortælling sammen med mere traditionelle fag.

Hvilsom Friskole styrker det enkelte barns stærke sider ved at give det succesoplevelser. På den måde styrkes også de mindre stærke sider, og barnet får mod på og glæde ved at blive udfordret.

Hjemmeside: www.hvilsomfriskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Skolestræde 8
9500 Hobro
DENMARK
Telefon:
77341430
E-mail:
info@hvilsomfriskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.