LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

DSI Høje Taastrup Privatskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Høje Taastrup Privatskole blev stiftet i 2013. Skolen søger at skabe et skolemiljø i faste og trygge rammer, hvor lærerstaben, skolens ledelse og øvrige medarbejdere, elever og forældrekreds udviser gensidig respekt og samarbejder om at skabe de bedst mulige betingelser for en god skolegang.

HTPS vil styrke elevernes faglige kundskaber, specielt indenfor de boglige fag. Der bliver også lagt vægt på at eleverne skal opnå social kompetence, så de kan begå sig i det danske samfund.

Eleverne på skolen skal udvise respekt for kultur- og meningsforskelle, så eleverne lærer at respektere egen samt andres religion, kultur og holdninger. Eleverne skal undervises i demokrati og åndsfrihed, ligesom dagligdagen skal indeholde elementer af dette. Skolen lægger vægt på at tage udgangspunkt i den enkelte elevs kulturelle baggrund og retten til at være forskellig respekteres og underbygges.

Hjemmeside: www.htps.biz

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Erik Husfeldtsvej 2 A
2630 Taastrup
DENMARK
Telefon:
69149414
E-mail:
info@htps.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.