LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

DSI Høje Taastrup Pr. Gymnasium Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Høje Taastrup Private Gymnasium åbnede i 2014 og tilbyder et alternativ til det almene gymnasium. Skolen søger at skabe et skolemiljø i faste og trygge rammer, hvor lærerstaben, skolens ledelse og øvrige medarbejdere, elever og forældre udviser gensidig respekt og samarbejder om at skabe de bedst mulige betingelser for en god skolegang.

HTPG vil styrke elevernes faglige kundskaber, specielt indenfor de boglige fag. Der lægges vægt på en ekstra indsats inden for fagene dansk, engelsk og matematik. Eleverne skal samtidig også opnå social kompetence, så de kan begå sig i det danske samfund. Elever skal lære at vise ansvarlighed både over for sig selv og deres omgivelser.

Skolen har én studieretning med matematik, fysik og kemi og én med engelsk og samfundsfag. Desuden har skolen tilladelse til at undervise i tyrkisk som 2. fremmedsprog, hvilket betyder, at man ikke behøver at have tysk, fransk eller spansk.

Hjemmeside: www.htpg.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Erik Husfeldts Vej 2 A
2630 Taastrup
DENMARK
Telefon:
70 20 03 25
E-mail:
ka@htpg.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.