LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

DSI Depotet Kultur (Kultur og undervisning)

Depotet er et borgerejet vandrehjem og borgerhus i den lille landsby Skelby ved Susåen. På Depotet er der 20 sengepladser, køkken og opholdsstuer med skiftende kunstudstillinger. Depotet udlejer værelser til egnens gæster og bruger overskuddet til at få det lokale liv til at blomstre. Depotet er derfor vært for udstillinger, koncerter og hyggeaftener med og uden fællesspisning. Stuerne bliver også stillet til rådighed for egnens foreninger og for borgere, der vil holde alt fra tøj-bytte eller legestue til kortspilsaftener. Depotet fungerer også som lokalt turistkontor, som gerne giver forslag til, hvad gæsterne kan bruge tiden på i lokalområdet.

Hjemmeside: www.depotet-susaa.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Buen 18
4160 Herlufmagle
DENMARK
Telefon:
+45 26 20 97 19
E-mail:
info@depotet-susaa.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.