LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Den Sociale Ejendomsfond Kultur (Kultur og undervisning)

Den Sociale Ejendomsfond er en almennyttig erhvervsdrivende fond, hvis formål er at etablere projekter og aktiviteter for mennesker med særlige behov.

Den Sociale Ejendomsfond indgår gerne i Offentlig eller privat samarbejde og bygger miljøvenligt og gerne med alternativ energi.

Fonden har til formål at erhverve, bygge og drive beboelses- og erhvervsejendomme, på markedsvilkår, primært til mennesker med særlige behov. Det er også fondens formål, via disponible midler, at støtte tiltag der er til gavn for mennesker med særlige behov, i relation til denne gruppe menneskers mulighed for at opnå så uafhængig og selvstændig tilværelse som muligt.

Hjemmeside: www.desocialeejendomsfond.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Ny Vestergade 17 1
1471 København K
DENMARK
Telefon:
+45 22 30 31 53
E-mail:
s.olsen@densocialeejendomsfond.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.